De Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak is een aflak met uitstekende kwaliteit, die zorgt voor uitstekende duurzaamheid. Door zijn uitstekende kwaliteit is hij daarnaast erg geliefd bij vakschilders en thuisklussers, dus ook voor jou. Met deze aflak kun je niet alleen hout behandelen, maar ook metaal en kunststof; vrijwel alles wat er buiten onderhoud nodig heeft, kan hier dus mee behandeld worden.

Wat zijn de eigenschappen van de Silicon Alkyd?

De Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak heeft naast zijn hoge hoogglans ook een uitstekend glansbehoud. Dit zorgt ervoor dat je hier ook over een paar jaar nog plezier aan beleeft. Wil je de aflak op hout gebruiken, zorg er dan voor dat deze voorbehandeld is. De aflak kan ook op kunststof en metaal gebruikt worden, in dat geval moeten deze eerst geprimerd zijn. Nadat het houtwerk, metaal of kunststof is behandeld met Wijzonol, kun je er zeker van zijn dat het 8 jaar onderhoudsvrij is. Erg fijn dus, want dan heb je er geen omkijken naar en kun jij je bezighouden met andere klusjes in en om de tuin.

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak is te koop in blikken van 500 milliliter, 1 liter en 2,5 liter, zowel ongemengd als in een zelf gekozen mengkleur. De mengkleur kiezen kan heel eenvoudig via de website, maar bedenk je wel dat kleuren op een beeldscherm er anders uitzien als in het echt. Houd er hierbij wel rekening mee dat ongemengde aflak binnen 30 dagen retour gestuurd kan worden, maar gemengde blikken niet retour gestuurd kunnen worden. de hoogglanslak is volledig gebruiksklaar en simpel aan te brengen door middel van een kwast, verfspuit of verfroller. Na het aanbrengen is de lak stofdroog na 3 uur, kleefvrij na 4 uur en is hij na 24 uur volledig overschilderbaar.

Hoogglanslak bestellen

Wil je de Wijzonol Hoogglanslak bestellen, dan kan dit heel eenvoudig via de website. De aflak is altijd direct uit voorraad leverbaar, tenzij er op de productpagina iets anders aangegeven staat. Is het product direct uit voorraad leverbaar, dan wordt deze meestal dezelfde dag nog verzonden. Bij je bestelling krijg je altijd gratis roerhoutjes voor iedere verfsoort- en kleur. En is het bestelbedrag hoger dan €50,-? Dan worden er geen verzendkosten gerekend. Daarnaast krijg je bij een bestelling vanaf €75,- altijd een gratis cadeau bij de bestelling.

Ben je van plan een grote bestelling of een zakelijke bestelling te plaatsen? Neem in dat geval dan even contact op met de klantenservice. Zij kunnen jou hierin adviseren en de mogelijkheden bespreken voor het persoonlijk leveren van de grote bestelling.

Voor alle overige vragen kun je kijken onder het kopje klantenservice. Staat jouw vraag daar niet bij? Kijk dan onder het kopje contact hoe je in contact kan komen met de klantenservice.